Идеи за забавление на малките гости на вашата сватба

сватбена организация

Сватбите са събитие, което е радостно и приятно изживяване на всички гости. Независимо, какъв стил е вашата сватба, тя ще бъде приятно забавление за присъстващите. Но когато става дума за малките гости на сватбата, трябва да се прояви повече въображение за тяхното забавление, за да могат възрастните да се насладят на вашия празник.

В последните години се наблюдава тенденцията за мълчуганите на сватбите да се наема специален аниматор. Освен това в настоящата статия ви предлагаме няколко идеи за забавление на деца по време на сватба:

Накарайте бармана да направи специални детски коктейли

забавления за деца

Забавните мини млечни шейкове ще забавляват децата и те ще могат да участват заедно с възрастните в наздравиците.

Направете детската маса маса за игри

организация на парти

Проявете изобретателност, когато става въпрос за забавление за малчуганите – бонбони, играчки, моливи и цветни хартии ще им отвличат вниманието поне до основното ястие.

Отделете кътче специално за децата

сватбена организация

Направете място „Само за деца“. Може да бъде палатка в двора или специална стая в хотела, или просто закътано местенце само за тях. Оборудвайте я с настолни игри или, ако мястото позволява – с телевизор с любими детски филмчета.

Създайте им приключение

деца на сватба

Направете им списък с места, неща и хора. Дайте им фотоапарат и ги предизвикайте да снимат всичко от списъка. Кой знае? Това може да са най-паметните снимки от вашата сватба.

Организирайте игри на открито с награди

детско парти

 

Състезателни игри тип „Бързи, смели, сръчни“, към които има и награди ще са забавно занимание за децата. За целта обаче трябва да се предвиди специален аниматор или водещ/съдия.

 Инсталирайте голяма черна дъска

И предизвикайте децата да рисуват неща, свързани със сватбата.

Наемете Камион за сладолед

И стига родителите да разрешат, децата може и да участват в украсата на сладоледа.

Декорация на сладки

Още една сладка възможност. Накарайте децата да декорират мъфини или сладки. Освен че е забавно, това занимание е и вкусно.

Фотокабинка с различни играчки и приказни облекла

Някога наблюдавали ли сте как петгодишни си правят селфита? Едно такова място, пълно с интересни декорации и възможност за снимки, ще ги държи заети много дълго време 😉

Наемете надуваем замък

Безкрайно забавление! Епични сватбени снимки! Възрастните могат да се включат също.