Есента е тук, а и зимата не е толкова далеч и това, което всички търсим през тези сезони е топлина. Говоря не само за самата топлина, но и за топлите нюанси и цветове, които предизвикват това уютно усещане.

Червеният цвят е един от най-популярните цветове за есента и особено зимата. Традиционно това е коледният цвят и е много популярен за сватбения декор по време на тези сезони. Ако сте есенна или зимна булка, или просто обичате дръзки червени цветове, тази статия е за вас, защото споделям най-елегантните начини да я добавите към вашия булчински облик.

Червена сватбена рокля

Червената рокля е много дръзка идея, но това е великолепен начин да се откроите и да изпъкнете с цвят. Модерните дизайнери предлагат всякакви червени рокли за смели булки: рокли стил „Boho” с бюстие и орнаменти, нежни дантелени деколтета и свободно падаща пола, за да се почувстват принцеса или модерни, романтични, с дантелен корсаж и ръкави, и плюшено деколте. Завършете своето булчинско облекло със зелена флорална корона и ще изглеждате зашеметяващо.

Червена булчинска рокля за зимна сватба

 

Червени сватбени обувки

Чифт великолепни червени обувки е точно това, от което се нуждаете, ако червената булчинска рокля изглежда твърде смела за вас. Носете неутрална булчинска рокля и добавете червени сватбени обувки, боти или балеринки. Ако роклята ви е къса, обувките ще се видят, а ако не – не забравяйте да направите шикозна снимка на тях по време на подготовката. Едни червени велурени обувки с декорации ще добавят изискано докосване във вашия вид. Вижте няколко идеи за червени сватбени обувки:

Червена връхна дреха

Друга идея да добавите червено към сватбената си одежда е червена връхна дреха – жилетка, наметка или палто. Червена жилетка, съчетана с елегантна бяла рокля ще създаде смел, но топъл акцент във вашата есенна или зимна сватба. Ако времето е много студено, изберете червено палто и добавете още нещо в червено – може да е чанта или ръкавици, за да се чувствате комфортно по време на снимките на открито.

 

 

Червени устни

Подчертаните устни е добра идея за грим през есента и зимата. Тъй като това са сезони, когато ни липсва , такъв грим ще се откроява. Червените устни са класически и за всяко момиче има подходящ нюанс на червено. Намерете своя собствен червен акцент за големия ден, за да изглеждате невероятно!

 

Източник: www.weddingomania.com