Идеите за сватбена украса за маса са много и зависят от няколко неща. Основните атрибути, които задължително присъстват са приборите за хранене, чашите за напитки, красиви салфетки и вази с цветя, които създават празничен вид на трапезата. Какво, обаче, различава една декорация от друга и как да се постигне оригиналност и креативност с минимални усилия, разберете в следващите редове.

Детайли за перфектната сватбена украса за маса

Украса за сватбена маса

Макар на всички трапези за прием след сватбеното тържество да присъстват задължителните атрибути, които винаги са еднакви, това не пречи да се постигне различна визия в украсата на масите за всяка една от тях. Това зависи от малките детайли, които са наистина важни и съществени. Само погледнете снимката, за да разберете, как една малка маса в градината може да се превърне в оригинално място за почерпка и наздравица. Идейната сватбена украса за маса е ключът към постигане на автентичност и персоналност.

Сватбена украса за маса

Понякога е нужна малко артистичност, за да се понесете високо на крилете на любовта. Сватбата е повод, в който се празнува именно това. Доза креативност в декорацията, може да направи силно впечатление. А най-хубавото е, че това дори няма да ви струва скъпо. Красив балон, носещ свежи цветя в кошницата си няма как да остане незабелязан като сватбена украса за маса. Нали “Любовта е във въздуха” на сватбата?

Идеи за сватбена декорация върху масите

Украса за маса

Създайте омайна обстановка от уханни свежи цветя в декорацията на сватбеното си тържество. Няма как да сбъркате с тях. Дори небрежно подредени малки букети в различни по височина вази създават очарователен ароматен кът, поставени една до друга.

сватбена украса на маса

Един стар фенер може да бъде преобразен като стилен свещник към идейна сватбена украса за маса.  Пламъкът на свещите създава обстановка на уют и интимност, която ще предразположи гостите да се отпуснат и забавляват. Разгледайте предложенията в галерията, които сме подготвили за вас и открийте най-лесната и оригинална идея, която щедро ще ви предоставим на заем.

Украса за сватбена маса

Сватбена украса за маса в пастелни цветове

Украса за маса

Декорация в бяло и синьо като сватбена украса за маса

Сватбена украса в синьо

Идейна украса за маса

Украса за маса на сватба

Украса за маса с много вази

Украса за маса на сватба

Източник: http://lazara.bg/svatbi/svatbena-ukrasa-za-masa-vajni-sa-detailite/