Показваме ви идеи за  сватбени прически с пусната коса, които ще допаднат на булките, искащи да изглеждат женствено и елегантно в своя голям и специален ден.

Добрата новина е, че дори и да не можете да се похвалите с разкошна дълга и гъста коса, добрите фризьори вече са способни да създадат истински чудеса и преобразят всяка дължина във водопадна феерия от меки къдрици.

Сватбени прически с пусната коса за съвременни принцеси

булчинска прическа

В приказките принцесите винаги са описвани като красиви млади дами, с дълги блестящи коси и обемни разкошни рокли с воали и бродерия.Малките момичета веднага си пожелават да бъдат като тях когато пораснат, а принцовете са готови  да се сражават с най-страшните чудовища, за да ги спасят и да се оженят за тях.. Вероятно това е причината много от съвременните булки да опитват да се превърнат поне за ден в принцеси. За да бъдат приказните героини, които са открили своя принц въпреки всички трудности и са заживели щастливи заедно до края на дните си. Определено тези идеи за сватбени прически с пусната коса и подходящия модел от вечните сватбени рокли ще ви помогнат да постигнете желаната визия.

Женствени и нежни сватбени прически с пусната коса

сватбена прическа

Добре направените сватбени прически с пусната коса понякога не изискват допълнителни украшения като масивни обеци, колие, гривни или бижута в косите. Самата прическа изглежда като красиво украшение и всичко останало би претрупало цялостната визия и отклонило вниманието. Гримът в такъв случай също не бива да бъде дързък и наситен. Леките, почти натурални тонове, могат само да подчертаят естествената красота и младост на булката.

Сватбена прическа с дълга пусната коса и висящи обеци

сватбена агенция софия

Кичурите около лицето са прибрани отзад с нежна флорална декорация

прическа на булка

 

Сватбена прическа с пусната коса и венец

сватбена прическа

Обемна сватбена прическа с пусната коса

булчинска прическа

Водопад от къдрици в сватбената прическа с пусната коса