Ръководство за намиране на най-добрите рокли за шаферки за вашето сватбено парти.

 

рокля за шаферки

Сега, когато вече сте намерили Вашата мечтана булчинска рокля, е време да започнете следващия шопинг тур: търсенето на перфектните шаферски рокли. Независимо от стила на сватбата ви или размера на булчинското Ви парти, ние от Сватбена агенция Белисима имидж ще Ви помогнем във всичко, което трябва да знаете, за да намерите подходящите рокли за вашите момичета.

Започнете с малко Интернет сърфиране

Започнете, като направите някои изследвания. Разгледайте модни сайтове, тематично насочени към булчински и шаферски облекла. След това може да намерите магазини във вашия район, които шият или предлагат готови облекла. Ако разглеждате списания или сърфирате онлайн , откъснете си страници или запазете снимки в компютъра си, за да си помогнете при избора на цветовете и стиловете, които най-добре ще Ви паснат.

Имайте предвид разходите

Ако някоя от вашите приятелки вече са били на булчинско парти, те ще знаят, че шаферките плащат сами за собствените си рокли. Но дискретното напомняне никога не е лоша идея. Когато става дума за цена, опитайте се да сте внимателни към начина на живот на вашите приятели. Ако сте загрижени, че сватбата Ви може да бъде финансова тежест за една или повече от вашите шаферки, фокусирайте търсенето си върху рокли в по-достъпен диапазон или изберете цвят, който харесвате и им позволете да избират своя собствен стил. Друга идея: Вземете размери от момчетата и помислете дали да не вземете под наем роклята на шаферката си.

Пазарувай приятно

Помислете си какви шопинг изживявания ще са най-подходящи за вашата личност. Ако имате склонност да налагате своето мнение, вероятно е по-добре да пазарувате сами (или само с един приятел). Ако предпочитате повече емоции, вземете цялата банда и само им дайте указания, като цвят или плат.

Шаферска рокля

Придържайте се към график

За да сте сигурни, че основни моменти от Вашата сватба няма са се объркат, поръчайте своята роклята, преди да вземете каквито и да било решения относно шаферските рокли.

Дайте си достатъчно аванс във времето за поръчка

Възможно е доставката да отнеме седмици или дори месец, а също така е добра идея да се предвиди време и за корекции. Двумесечен аванс ще даде на вас и вашите приятели достатъчно време да поръчат, да премерят роклите и да ги коригират в случай на нужда.

Изберете правилно размера

Обичайно роклята се поръчва, вземайки се предвид най-големите мерки на човека, така че вашите приятелки най-вероятно ще получат рокли с размер, с една идея по-голям от този, който обикновено носят. Ако някоя приятелка иска да си купи по-малкия размер, напомни ѝ, че е много по-лесно да коригирате по-голяма рокля и че ако роклята е твърде малка, може да се наложи да я поръча повторно

Изберете цвят за шаферската рокля

Има няколко безупречни начини за избор на перфектен цвят. Един от най-лесните начини е да се съобразят цветовите гами с мястото и сезона. Например, ако вашата сватба ще се проведе на селско лозе с бургундски декор, вероятно ще искате да изключите ярки жълти рокли. Богатите цветове – маршала и смарагд, работят добре през есента и зимните месеци, а по-светлите нюанси – мента и лавандула – са идеални за пролетта и лятото. Ако все още не сте наясно точно кой цвят да изберете, насочете се към основните цветове като например зелен и нека шаферките ти да си изберат любимите си нюанси от светло до тъмно, за да се получи модерна преливаща визия. Искате ли още повече да вдигнете летвата? Помислете за щампи – щампите на цветя за шаферски рокли са много актуални в момента. Само трябва да вземете предвид, че те трябва бъдат съчетани с подходящи аксесоари.

Шаферки

Обмислете подходящото бельо

Напомнете на момичетата да подберат правилното бельо. В зависимост от стила на роклята (напр: без презрамки или едно рамо), вашите шаферки може да се нуждаят от по-специално бельо. Повярвайте – дори и най-невероятната рокля може да изглежда пошло с неправилния сутиен. В допълнение към новия сутиен, всяка шаферка може също да се нуждае от по-специални бикини или оформящо бельо.