Планирайки своята сватба, всяко момиче вижда в представите си и романтичната обстановка на своя приказен ден. Украсата за сватбата е уникална за всеки един човек. Перфектното осветление, цветята и атмосферата са черешката на тортата за сватбата на мечтите ви

сватбена украса

Стилната декорация и добре изпипаните детайли могат да превърнат всяко едно обикновено място в специално и празнично. Тук ще ви покажем галерия със сватбени украси, които да ви дадат вдъхновение и с тяхна помощ да създадете Вашата уникална украса

Някои романтични идеи за сватбена украса може да видите в галерията ни под формата на невероятни кадри от сватбения ден и уловили духа на празничният съюз на двама влюбени, които празнуват любовта си. Те са в ярки, наситени и красиви цветове. Под формата на изискан флорален дизайн или бляскав декор за приема след церемонията, в обстановката с уникална украса за сватба има много чар и елегантност.

сватба украса

Цветята са основният участник във всеки празник. Те са символ на красотата и тържеството. Затова те задължително присъстват на много места в сватбената украса. Те изглеждат еднакво добре както върху масите, така и в косите на шаферките, в булчински букет, и върху алеята към олтара, дори върху тортата.

Декорациите със свежи цветя са сред най-предпочитаните върху масите. И макар този елемент да присъства винаги, това не означава, че сватбената украса е еднаква – напротив. Вариантите са толкова разнообразни и удивително красиви, че винаги се получава спиращ дъха декор.

Свещите са друга необходима съставка за романтична феерия. Съчетани с цветята, създават неповторима обстановка и изживяване за гостите на вашата сватба. Едва ли има някой – мъж или жена – който да не се почувства приятно в подобна обстановка. По този начин всички присъстващи ще успеят да усетят магията на любовта и с удоволствие ще вдигат наздравици в чест на младоженците с искрени пожелания да запазят това усещане завинаги.

Приятно разглеждане!

източник : www.modwedding.com