Идеи за плажна сватба

Плажна сватба

Плажните сватби стават все по-популярни по целия свят, понеже са така романтични и вдъхновяващи. Да облечеш прекрасна, лека сватбена рокля, да свалиш официалните сватбени обувки, да почувстваш пясъка между пръстите си, да изживееш изгрева или залеза с любимия човек. Какво по-прекрасно и романтично от това?

Ако планирате вашата сватба да бъде на морския бряг, ние, от Сватбена агенция Белисима Имидж, сме насреща да помогнем! Тук ще ви покажем някои тематични, плажни идеи, които със сигурност ще ви вдъхновят да кажете своето заветно „ДА“ на брега на морето.

1. Да започнем с роклята на булката – тя трябва да е лека и ефирна, и да улавя морския бриз.

2. За декорация на сватбената торта може да изберете тематично мидени черупки, морски звезди, пясък и други

3. Дръжте ръцете си, разменете своите клетви и целунете за пръв път съпруга или съпругата си под романтична, плажна сватбена арка.

4. Пътят до олтара също е важен елемент от сватбената декорация. Ето и за него няколко идеи:

5. Несъмнено, сватбените ви покани трябва да са в унисон с темата на сватбата. А какви да бъдат те, ще оставим на вашето въображение, показвайки ви няколко ръчно изработени такива:

6. А защо да не стигнете и по-далеч? Коктейлът или партито след официалната част също може да бъде на плажа.

7. Масата на младоженците трябва да се отличава. Вижте как да внесете морска нотка и на нея

8. Подарете на гостите си спомен от вашата сватба – изберете готови тематични сувенири, или заложете на нещо по-лично и оригинално.

9. Като част от декора може да ви бъде и забавна указателна табела

10. Ще отделим и специално внимание за бижутата на булката, булчинския букет и бутониерата на младоженеца.  Вижте как да внесете морската тематика и при тях.

11. И на финала да напомним: Снимайте! Направете вашите оригинални, незабравими спомени.

 

снимки: Pinterest