Сватбени тенденции в цветовете през 2018

Както вече стана ясно в модните среди, компанията Pantone обяви ултравиолетовия цвят за цвят на 2018. Отнесено към сватбената тематика, този цвят стои перфектно както за пролетна, така и за лятна сватба. Ако искате да бъдете в крак с модата на вашия Голям ден, можете да заложите Ултравиолетовия цвят във почти всички елементи на украсата на сватбеното тържество.

Ултравиолетовото добре се комбинира със златно, сиво, пастелно синьо, розово, нюанси на други лилави и т.н. Дали ще искате да добавите леки нюанси в сватбената тема или направо ще си ушиете рокля с ултравиолетово омбре, изборът е Ваш.

Просто бъдете внимателни да не прекалите с лилавото, тъй като този цвят, използван прекалено, става тежък и натрапчив. По-скоро бъдете изобретателни….Играйте с цветовите комбинации, шарките и цветята.

Сватба в ултравиолетово 2018

Ето ви някои идеи за сватба в ултравиолетов цвят през 2018

Може да започнете с дребни акценти в облеклото и аксесоарите: Аксесоари за коса, Бижута, Вашият жартиер, Мъжките вратовръзки и жилетки, Обувки, Облеклото на  шаферките, Цветни кошници и венчелистчета, Вашият Букет и Бутониерата на младоженеца

 

Украсата на мястото, където ще се проведе сватбата, също може да включва елементи в ултравиолетов цвят : Арката от балони или цветя, покривките на масата, табелките за гостите, покривалата на столовете, менюто и др.

Сватбените храни и напитки също могат да бъдат декорирани в модерния ултравиолетов цвят. Е…може би не целите, но с акценти върху детайлите.

Можете да развихрите вашето въображение и да създадете в представите си перфектния сватбен ден, а ние от Сватбена агенция Белисима Имидж, сме тук, за да сбъднем мечтите ви!