Вашата сватбена покана ще бъде първото впечатление за вашата сватба, която гостите ви ще видят. Важно е да изберете покана, която да допълва темата на вашата сватба, и най-важното – духа на празника. Разглеждайки новите тенденции в сватбени покани, може да ви помогнем да намерите уникален стил, който е подходящ за вас.

Всяка година носи своите модни тенденции. Сватбените покани не изостават в развитието си.В тях всяка година има винаги няколко нови тенденции, които се появяват, както и няколко традиционни, които се наблюдават назад през годините. 2018 година не е по-различна!

Ако търсите вдъхновение, разгледайте следните популярни тенденции за покани, които според нас ще направят големия ви ден да се откроява през 2018 г.!

Изискана калиграфия

Популярността на ръкописните шрифтове се е увеличила през последните няколко години и напоследък виждаме как буквите стават все по-големи,а стиловете – разнообразни. Дизайнерите умело смесват шрифтовете: голям ръкописен шрифт за имената на двойките, съчетани с чист шрифт без серифи.

Сватбени покани с тъмен фон и метални акценти

Металните нюанси са много популярни напоследък в акцентите на сватбената украса, като например нюанси на медното и розовото злато се появяват на картичките за маса, менютата, шаферски рокли и дори сватбени торти – и това е една от най-горещите тенденции при поканите за сватба. За вашата сватбена покана можете да включите метален цвят и да се уверите, че изпъква като дизайн, като я поставите на тъмна хартия, като черна или тъмно синя.

Сватбени покани с мраморен ефект

Една от най-популярните тенденции в декорацията на дома – мраморът – може да се види вече навсякъде: от покривките за маса до калъфите за iPhone и други аксесоари. Това също се оказва една от най-новите тенденции в сватбените покани за 2018! Младоженците, които търсят модерен дизайн на сватбената си покана, могат да изберат нещо в класически бял, сив и черен цвят или да избират по-колоритна смесица от мраморни цветове, отразяващи цветовата палитра, мястото и местоположението на сватбата им.

Сватбени покани с акварелни ефекти

Мекият и елегантен вид на акварелите може да бъде доста романтичен, което го прави идеален за сватбена покана и един от стиловете на сватбените покани, които двойките, планиращи своята сватба през 2018,  ще харесат. Дизайнерите на сватбените покани и аксесоари могат да използват всяка комбинация от хартия и мастило, за да постигнат желания ефект, а дизайнът може да бъде изчистен или многоцветен, в зависимост от цялостния вид и оформление на сватбата.

Сватбени покани от акрил

Да, правилно прочетохте! Чудесни дизайни могат да се сътворят от акрилно фолио. Те могат да бъдат модерни или традиционни и винаги ще се открояват, защото са различни…

Сватбени покани с лазерно изрязани детайли

Не можете да изрежете сватбената покана с ножици и да получите подробностите, които лазерът може, така че не се притеснявайте. Лазерното рязане се извършва с истински лазерен лъч и може да изпълни и най-фините детайли, което прави някои модели удивителни! Тази техника има УАУ ефект във всеки случай.

 

Можете да разчитате на нас, от Сватбена и Парти агенция Белисима Имидж, да помогнем в избора на Вашия дизайн на покани, както и да Ви препоръчаме доверено място, където да ги отпечатят.