Планирате сватба през 2018г.? Булките на 2018г. трябва да знаят за предстоящите сватбени тенденции и ние сме тук, за да помогнем! Изборът на подходящите цветове за сватбения ден е важна част от цялостния стил и тема, които се опитвате да създадете. Ето какви ще са тенденциите за сватбен сезон 2018г.

1.Пепел от рози и зелено

Тази комбинация от цветове може да бъде използвана от горе до долу в стила и темата, и е страхотен компромис за розово, защото не е прекалено женствено. Има много работа, когато става дума за декор с тази цветна комбинация, така че възможностите са безкрайни.

сватбени тенденции 2018

2. Лавандула и люляк

Когато мислите за тези два цвята, можете да си кажете, че това не е просто „лилаво“, има нещо повече от това. Лавандулата предлага леко опушен нюанс , а люлякът предлага по-свеж вид. Комбинирането на двата вида го прави визуално интересен, защото не сте останали само с един нюанс.

Сватбени тенденции 2018

3.Синьо и наситено червено

Въпреки, че тези два цвята изглеждат сякаш трябва да бъдат използвани само през есента, но те всъщност могат да работят прекрасно през всеки сезон. Има неограничени възможности в комбинирането на тези цветове, които добавя визуален интерес към събитието.

Сватбени тенденции 2018

4.Черно, бяло и златно

Тази цветова комбинация е истинска класика. Дабавяйки  златно вие получавате блясък, който черното и бялото не могат да осигурят изцяло. Вашия декор става по-елегантен с тази комбинация.

Сватбени тенденции 2018

5.Нюанси на синьо

Тази цветова комбинация е чудесна, защото не е нужно да избирате само един цвят. Флористиката  е много ограничена в синия цвят, така че интериора и облекло Ви ще бъдат основният начин да получите тази цветова палитра.

Сватбени тенденции 2018

6.Ретро червено и прасковено

Това е комбинация от много живи цветове. Количеството на цветя в тези цветове е изобилно, както и другите елементи от декора, и придават чувство на елегантност и свежест.

Сватбени тенденции 2018

7.Тъмно синьо и бледо лилаво

Сватбени тенденции 2018

8.Златно шампанско и червено вино

Сватбени тенденции 2018

 

Източник::  https://www.elegantweddinginvites.com/wedding-blog/top-10-wedding-color-scheme-ideas-for-2018-trends/