Сватбен стил според зодията

В последно време много хора асоциират поведението си със своята зодия. Интересни наблюдения показват, че булките от едни и същи зодиакални знаци си представят своята сватба по сходни начини. Особеностите в характера на зодиите определят в известна степен за каква сватба си мечтаят техните представителки от малки. Предлагаме ви да се позабавлявате със следващите редове и да проверите, дали се припознавате в някоя от зодиите

БУЛКАТА ОВЕН

Това е ден на високо вълнение и страст за Овните. Никой никога няма да узнае хаоса, който се случва зад кулисите на една сватба на Овен. Изисква се работа, за да се създаде илюзията за съвършенство и точно както в тяхната сватбена рокля и в този ден ще има доза драматичност. Има нещо очарователно при всяка спънка на сватбеното събитие и представителите на тази зодия не биха искали нещата да се случат по някакъв друг начин.

БУЛКАТА ТЕЛЕЦ

Телците обичат пищните събития и няма да пестят от булчинска рокля, изобилие от храни, напитки и декорация на масите в сватбения ден. Телецът е романтичен знак, управляван от Венера; така че сватбената рокля няма да е нищо късо или зашеметяващо, а просто красиво, като за снимка. Представителите на тази зодия плащат добри пари за най-високо ниво на услугите и очакват да го получат – по всяко време.

БУЛКАТА БЛИЗНАЦИ

Близнаците са щастливи да позволят на другите хора да правят това, което правят най-добре – организация, обслужване и всичко останало. Тяхната единствена цел е да се забавляват, да се насладят на вълнението от деня си и да се уверят, че това е едно незабравимо събитие за всички, особено за тях! Техният стил, независимо дали е изтънчен или величествен, е подценено елегантен и преди всичко, винаги  интересен.

БУЛКАТА РАК

Голяма част от настроението на булката Рак се концентрира в клетвите и сватбената церемония, а след това е време за великолепно парти и веселба. С незабравима елегантност, сватбената сцена излъчва култура и атмосфера. Тя ще се увери, чак до подредбата на местата за сядане, че всеки се чувства добре дошъл, обичан и специален.

БУЛКАТА ЛЪВ

За да се впечатли една булка Лъв, нейната сватба трябва да бъде голяма, дръзка и скъпа. За събитието ще запази най-горещото място в града, ще има телефонните номера на папараците на бързо набиране и самата тя ще пристигне достатъчно късно, за да направи модерно изявление. В края на краищата, тя е най-важният човек в този ден. Нейният стил е напълно декадентски и тя обича всеки миг от вниманието.

БУЛКАТА ДЕВА

Всеки един детайл е важен за булката Дева. От точния момент, в който тя влиза в църквата до начина, по който салфетките са сгънати. Всичко трябва да е просто перфектно. Нейните указания трябва да се спазват до последната буква. Стилът на булката Дева е сложен  – всичко трябва да бъде практично, да има смисъл, но също така и да бъде изключително красиво.

БУЛКАТА ВЕЗНИ 

Сватбата за тях е едно изискано събитие –  от музиката до цветята – всичко се координира до съвършенство. Управлявана от Венера, богинята на любовта и красотата, булката Везни ще изглежда като от сцена от списание както на сватбата, така и на приема. Меки и женствени дизайни, листенца от рози и любовни песни, които докосват сърцето и душата. Предизвикателството за Везни е да намалят списъка с гости.

БУЛКАТА СКОРПИОН

Всичко е интензивно по време на тяхната сватба. Булката Скорпион закъснява, само за да поддържа всички на ръба с вълнение. Цветовете са ярки, музиката – непредсказуема и списъка с гости – пълен с влиятелни хора. Стилът на Скорпион е екзотичен, съблазнителен и секси. И разбира се, на най-страхотния сватбен ден, те искат да се отнасят с тях както с богатите и известните.

БУЛКАТА СТРЕЛЕЦ

Или духовна сватба на плажа с газирана вода и златен пясък, или на място, което вие и вашият съпруг се стремят да посетите – ще изберете нещо от вашия списък с желания за церемонията. Стрелците могат да бъдат както флиртуващи и забавни, така също секси и изтънчени, ето защо сцената на сватбата им  трябва да представи всички това, плюс малко мистицизъм.

БУЛКАТА КОЗИРОГ

С много съображения за толкова много гости – тези, които пътуват от далеч, както и тези със специални нужди – от настаняването всичко е планирано до последния детайл от булката Козирог. С малко усещане за модерност и чувство за традиция, всеки е обслужен задоволително на сватбата. Това е добре планирана церемония, която е изтънчена, елегантна и изискана. Козирозите имат съзнание за бюджет, но не за сметка на качеството.

БУЛКАТА ВОДОЛЕЙ

Всичко се случва на тази сватба! Очаквайте изненади, защото не е вероятно това да бъде посредствено събитие. Планиращият  сватбата ще трябва да бъде креативен, за да излезе с нещо необикновено и напълно оригинално – това не е булка, която ще каже: “Аз искам това, което тя имаше”.

БУЛКАТА РИБИ

Питали ли сте се какво ли би било да бъдете принцеса или да имате сватба като на Пепеляшка ? Сватбата на Риби е пленителна, а булката е обута с най-красивите кристални пантофки, разбира се. Това е романтично, мистично и своеобразно събитие, но преди всичко, това е празнуване на любовта. Сватбата на Риби е най-голямата любовна история и всеки един детайл трябва да показва това.

Източник: http://lazara.bg/horoskop/zodii-svatba/