Все още не сте избрали стила на вашата брачна халка? Ние сме подбрали най-уникалните стилове, за да ви помогнем да изберете перфектния пръстен, който да отговаря на вашия вкус ...

Ако мисълта за класическа бяла диамантена сватба не ви харесва – не се притеснявайте, не сте сами. Вкусовете на съвременните булки излязоха от традиционните стилове и сватбените пръстени започнаха да се появяват във всички форми и стилове, за да отговорят на новите изисквания. Без значение какъв е вашият вкус, можете лесно да намерите сватбена халка, която естетически говори с вас, а също така подчертава вашия различен стил.

Тенденции при сватбените халки

Независимо дали търсите нещо бляскаво или по-елегантно и дискретно в дизайна, намирането на вашата идеална халка е по-лесно от всякога. И с толкова много възможности за избор, сега е възможно да намерите мечтания си пръстен на цена, която отговаря на бюджета ви. От класическа халка от смесени метали, до скъпоценни камъни инкрустирани върху пръстени от розово злато – по отношение на избора – той е неограничен!

За да ви помогнем да намерите подходящата сватбена халка, отговаряща на вашето индивидуално усещане за стил, ние сме избрали пет от най-уникалните сватбени халки, които в момента са на пазара. И не забравяйте, уникалната ръчна изработка също е опция за булки и младоженци, които искат пръстенът им да бъде наистина единствен по рода си. За двойки, които желаят да гравират пръстените си или да имат модернизирани семейни реликви, най-разумно е да се прави ръчно. Повечето бижутери предлагат персонализирани услуги и ще ви гарантират, че ще получите пръстена, който ще се носите за цял живот.

Винтидж стил

Сватбените халки във винтидж стил са вдъхновени от блясъка на кинозвездите от 50-те години, като Рита Хейуърт. Тези пръстени са известни с блестящия си вид и с камъните, инкрустирани по тях.

сватбени пръстени винтидж стил

Най-хубавото нещо на винтидж дизайна е неговата помпозност. И докато в миналото традиционният винтидж стил се ограничавал до бели диаманти вържи бяло или жълто злато, то днешните булки добавят розово злато, черни диаманти и други скъпоценни камъни. Ако искаш да те забележат – определено избери този стил.

Цветни халки

Цветни сватбени халки

Цветните сватбени халки добиват популярност през последните години. Пасват като стил на младоженците, които искат да изпъкнат от тълпата. От оцветените диаманти до цветните скъпоценни камъни, можете да избирате от целия спектър от цветове: кралски сини нюанси, пищни канарени жълти диаманти, огнени червени рубини и изумрудено зелено. Тук изборът отново е неограничен!

Смесване на метали

Един от най-популярните и уникални стилове на сватбени халки е настоящата тенденция на смесване на метали. Ако обичате едновременно розово злато и бяло злато, но не можете да решите кое от тях харесвате повече – не се притеснявайте! С толкова много бижутери, които вече предлагат смесени метални стилове, можете да намерите сместа от метали, която ви подхожда най-много.

Сватбени халки със смесени метали

И мъжете, и жените търсят двуцветни и трицветни дизайни за техните сватбени пръстени. Неоспорим е факта, че наистина има нещо изумително красиво в смесването на розово, жълто и бяло злато в едно.

Розово злато

Розовото злато се превърна в един от най-популярните метали както за булки, така и за младоженци. Има нещо само по себе си модно и привличащо поглед към този оттенък в златно-розово. С пръстен от розово злато винаги ще има хора, които ще ви се възхищават.

Сватбени халки от розово злато

И другото, с което булките са приятно изненадани е, че розовото злато изглежда страхотно с всеки тон на кожата и независимо дали го инкрустирате с бял диамант или скъпоценен камък – просто стои много добре.

Специални форми

Можем да кажем, че всички сватбени пръстени са оформени точно по един и същ начин, но има някои пръстени, които наистина се открояват поради иновативния си и различен външен вид. За по-индивидуалистичната булка, намирането на сватбена халка с необичайна форма и / или забележителни черти е най-добрият начин да покажете на хората, че сте единствена по рода си дама.

Сватбени халки с нестандартни форми

Ако търсите нещо малко по-различно от стандартната „лента на вечността“, защо да не помислите за пръстен с усукан дизайн? Или сватбен пръстен, състоящ се от два до три подредени пръстена? Този вид пръстени е много популярно сред булките напоследък и  е прекрасен начин да се включат няколко стила в един пръстен.

 

Снимки: Pinterest
Източник на информация: https://www.weddingideasmag.com