За Вашето фирмено събитие

Сватбена и парти агенция Белисима Имидж

Фирменото Парти или Тиймбилдинг – това е денят, който сте чакали и за който се вълнувате. Всичко трябва да е перфектно – зашеметяващ ресторант или крайградски район, гладко изгладени покривки, страхотен декор, подходяща парти и тиймбилдинг концепция!
Ние ще направим всичко, за да се гарантира, че денят е бил точно такъв, какъвто го видяхте в мечтите си!

Подготовката за партито е един от най-вълнуващите моменти, и ние сме много доволни, че е настъпил за Вас и ще направим така, че да се превърне в специален и незабравим ден.

Ние, от Парти Агенция Белисима Имидж, подхождаме индивидуално към всеки свой клиент при организирането на събития от различен характер.

Имаме професионален опит в планирането, провеждането и декорирането на различни събития: фирмени партита, тиймбилдинг, частни партита, сватби, рождени дни и юбилей, абитуриентски партита, коледни и новогодишни партита и др. Ще се погрижим за безпроблемното протичане на вашето събитие, за доброто настроение на вашите гости, за декорацията на залата, създавайки прекрасна обстановка и приятна атмосфера.  Парти Агенция Белисима Имидж ще ви спести много време, грижи и усилия по планирането, организирането, декорирането и провеждането на събитието ви, за да можете да се насладите на прекрасния момент.